Jag har alltid haft det för vana att gå och lägga mig sanslöst tidigt en kväll varje vecka. Och då menar jag verkligen sanslöst  tidigt, någ...

Sleep, it's a drug

/
.. Comments
Jag har alltid haft det för vana att gå och lägga mig sanslöst tidigt en kväll varje vecka. Och då menar jag verkligen sanslöst tidigt, någon gång runt 19-20-snåret.

Vad jag också har börjat märka, vilket förstås kan vara kopplat till the pains of being a pappa, är att sömn precis som många andra droger tycks vara beroendeframkallande. Jag kommer på mig själv med att smyga till sängs tidigt inte bara en kväll per vecka, utan så många som två eller tre. Jag har till och med kommit på mig själv med att ljuga för min farmor som saken. Ikväll ska jag titta på fotboll farmor, sade jag här om dagen. Varpå jag bums gick och knöt mig.

Finns det något behandling mot det här? Börjar bli lite trött på den här either you deep-throat or I'll fall asleep-mentaliteten som min kropp kör med.


You may also like

Använder Blogger.