Fick ett infall att försöka beskriva mig själv, och måste säga att det var tämligen intressant. Vem är The Good Guy egentligen? Mer än the t...

Självinsikt, badabom

/
.. Comments
Fick ett infall att försöka beskriva mig själv, och måste säga att det var tämligen intressant. Vem är The Good Guy egentligen? Mer än the totally sexyback of the millenia?

Kom fram till att det är ungefär såhär jag skulle beskriva mig själv. Håller du med?
Jag går ofta- och gärna med huvudet bland molnen. Det kan förmodligen få mig att verka ganska tankspridd, men det beror helt och hållet på att jag har fullt upp med att hålla reda på alla idéer och tankar som far genom mitt huvud. En del skulle nog gå så långt att de kallar mig osocial, även om jag inte håller med om det. Jag älskar att umgås med mina vänner. Jag råkar bara älska att umgås med mig själv också.

Målen här i livet är många. Att skriva en bok, att lyckas som egen företagare, att vara en bra pappa, att bli snygg och vältränar - men stryck snygg, det är jag ju redan. Och mycket mer. Idéerna som slår ned som blixtar i skallen på mig är oändliga. Problemet är att sålla ut vilka idéer och mål som är att prioritera. Tror att företagandet, skrivandet och pappandet får sitta i förarsätet då. Frågan är om tiden räcker till för ens det.

Intressen har jag många - datorspel, fotboll, film, foto, skrivande, entreprenörskap, teknik- och vetenskap, historia, läsning, resa, dans (rumpskak), hembryggning, och mycket mer.


You may also like

Använder Blogger.