Saknar min kompis! Glömde kvar min kamera hemma hos Tyler och Becca förra helgen, och lat som jag är har jag fortfarande inte orkat hämta...

Saknar min kamera!

/
.. Comments
Saknar min kompis!
Glömde kvar min kamera hemma hos Tyler och Becca förra helgen, och lat som jag är har jag fortfarande inte orkat hämta den. Men jag tror att det är dags nu. Jag känner att den här bloggen skulle behöva fler- och bättre bilder än vad min webbkamera kan generera!

För tänk möjligheterna! Följ The Good Guy's förvandling från sunk till hunk på gymmet! They Good Guy's daily outfit... Ja, möjligheterna är praktiskt taget oändliga!

Men det får vänta någon dag. Jag är pappa i två dagar till - sedan är det fritt fram att börja ställa till med bus. Som att hämta kameran från Tyler och Becca..


You may also like

Använder Blogger.