Riktigt skön helg. Skulle ju gärna suga på den karamellen lite längre. Helgen alltså. Men den som gapar efter många karameller.. riskerar at...

Helgen, real nice!

/
.. Comments
Riktigt skön helg. Skulle ju gärna suga på den karamellen lite längre. Helgen alltså. Men den som gapar efter många karameller.. riskerar att sätta i halsen.

Sean Bean-tema när jag och Rice träffas? Ingen högoddsare direkt?
Igår blev det Sean Bean-tema hemma hos Rice. Precis det tema en pojkspoling i min kaliber går igång på. Ca$h den här gången. Ruskigt skön film. Kan vara det bästa jag sett sedan The Hitcher (för övrigt också med Sean Bean). Hann även med att våldsgästa Didde. Han ville ju inte komma till oss, så det var bara för oss att komma till honom. Done deal.

Och idag då?

Det tar vi morgon. Nu vill jag hoppa i säng så att jag vaknar pigg och gym-sugen imorgonbitti!

Men idag då? Jo det spelades lite Starre-turnering. Jag ska väl inte skryta, men utan att ha tränat något den senaste månaden lyckades jag ändå kamma hem ett Bronze. Moi les Bronze.

Natz!


You may also like

Använder Blogger.