Har svårt att förstå min pappa ibland. Han är en på många sätt smart man, men jag slås gång efter annan av hur han inte kan läsa sociala kod...

Prioritera rätt

/
.. Comments
Har svårt att förstå min pappa ibland. Han är en på många sätt smart man, men jag slås gång efter annan av hur han inte kan läsa sociala koder. Nu i veckan blev jag t.ex. singel och genast ringde han mig för att kolla av hur jag mår. Helt rätt så långt. Sedan fortsatte han med att bjuda över mig till honom idag, söndag. Efter att jag ganska tydligt sagt att jag ska ut med kompisarna både fredag och lördag kväll.

Inget konstigt med det kanske?

Jo, för rimligtvis borde han förstå vad som försiggår i mitt huvud just nu. Att när livet ställs på sin spets såhär förskjuts prioriteringarna, och två saker utkristalliserar sig som extra viktiga (att träffa pappa är inte någon av dem). Den ena är att se till att min dotter får ett fantastiskt liv, och inte påverkas negativt av att hennes föräldrar separerar. Den andra är att knulla.

För helt ärligt, visst är det så? Den tid jag spenderar med min dotter vill jag se till att hon förstår att hon fortfarande är min lilla ängel och att jag kommer göra allt i min makt för att hon mår bra. Resterande tid vill jag spendera med att övertyga mig själv om att allt kommer att bli bra - helst genom att knulla.

Jag känner att jag kan ha tappat bort poängen någonstans nu. Men den är enkel. Att bjuda över mig idag var olämpligt. Han borde förstått att risken för akut bakfylla och/eller träningsverk i penis är stor, och att inbjudan inte tjänar till annat än att ge mig dåligt samvete över att jag struntar i den.

Har jag fått knulla än då? Herregud, en sån fråga. Lite privatliv kan jag väl få behålla? ;-)


You may also like

Använder Blogger.