Det är klart att jag vill älska, och att jag vill älskas. Det tror jag att alla människor har ett inneboende behov av; att bli sedda-, uppsk...

In a mood for love, maybe

/
.. Comments
Det är klart att jag vill älska, och att jag vill älskas. Det tror jag att alla människor har ett inneboende behov av; att bli sedda-, uppskattade- och älskade för vad de är. Jag är inget undantag, tvärtom, jag ser fram mot den dag jag blir blixtförälskad. Jag bara vill- och hoppas att den dagen dröjer något.

Inte för att jag inte ser fram mot den dagen, utan för att jag vill hinna utvecklas till en ny människa innan dess. Jag vill lära känna mig själv och mina mål. Jag vill arbeta fram en bättre fysik och hälsa. Jag vill få ett slut på mina magproblem. Jag vill hinna med att känna mig ung (jag menar inte nödvändigtvis knulla runt - jag är en så underlig hane att jag tycker att det där med kram- & sovkompis låter nästan lika bra som knullkompis). Jag vill hinna resa och se världen - så gott det nu går med ansvaret en 2½-åring. Och viktigast av allt förstås - jag vill lägga tid på att vara en fantatisk pappa.

So you see, the good guy is in a mood for love. Maybe.


You may also like

Använder Blogger.