En rimlig målbild - om några år. Känner mig väldigt stolt över mig själv - har efter 30 månaders velande äntligen fått tummen ur röven oc...

Hitting the Gym

/
.. Comments
En rimlig målbild - om några år.
Känner mig väldigt stolt över mig själv - har efter 30 månaders velande äntligen fått tummen ur röven och börjat göra något jag älskar igen. Träna, vill säga.

Kan nu med två gympass under bältet inte förstå hur jag kunde låta det gå så lång tid utan träning. Nog för att det är en viss mental tröskel som måste passeras för att man ska ta sig utanför dörren - men gud vad skönt det är när man väl kommer dit. Nu är jag ju i så dålig form att njutningen spoileras lite av illamående och sorg över förlorad styrka, men det är ändå en fantastisk känsla. Jag känner att jag lever.

Så nu är det bara att börja bygga upp drömkroppen igen. Hitta formen. För nog ska jag väl se ut som Mr. Stratham till Beach 2017?


You may also like

Använder Blogger.