Det är väl knappast någon nyhet, men jag har haft en hel del riktigt jobbiga magproblem senaste 3-4 månaderna. Magont, illamående, uppstötni...

Hell, it's about time

/
.. Comments
Det är väl knappast någon nyhet, men jag har haft en hel del riktigt jobbiga magproblem senaste 3-4 månaderna. Magont, illamående, uppstötningar och hela köret. Dvs. klassiska symptom på.. en hel massa olika saker. Dyspepsi, magkatarr, magsår, fel på magmunnar, inflamationer.. osv. Kan ju helt ärligt säga att det inte har varit såhär världens holabalo att gå omkring och undra vad det är för fel på mig.

Därför blev jag sådär lite glad på svensk sjukvård när min läkare ringde imorse. Han har skakat fram en tid för gastroskopi. Redan imorgon.

Jag ser fram emot det. Kanske inte just den där delen med att svälja en släng - men jag ser fram mot att få veta om det är något faktiskt fel på mig. Eller om jag bara är fucked up.


You may also like

Använder Blogger.