Äntligen fredag! Har stora planer för veckans första fria dag, och de inkluderar att avboka en middagsdejt med pappsen. Ej illa menat mot pa...

Fredag är en fri dag!

/
.. Comments
Äntligen fredag!

Har stora planer för veckans första fria dag, och de inkluderar att avboka en middagsdejt med pappsen. Ej illa menat mot pappsen, men jag orkar verkligen inte leka med barn idag. Menar inte att pappa är ett barn. Mina småsyskon är det dock.

Riktigt vad min stora plan är vet jag inte. Men det inkluderar ett rejält gympass. Beach 2017 närmar sig ju med stormsteg! Dessutom tänkte jag köra ett rejält race med mitt project mayhem [vilket i själva verket är något av en facebook-dödare. För dem som gillar att skriva/läsa. 'nuf said to keep you thrilled?]. Planen inkluderar även att jag dammsuger lägenheten. Det var flera år sedan sist.

Mjau,
The Good Guy


You may also like

Använder Blogger.