For those of you who don't know my story. Jag har alltid haft magproblem - magont, irriterande frekventa toabesök, och nu på senare tid ...

Ersta sjukhus imorgon

/
.. Comments
For those of you who don't know my story. Jag har alltid haft magproblem - magont, irriterande frekventa toabesök, och nu på senare tid även något som liknar magkatarr. Efter en hel del undersökningar hos min husläkare fick jag till slut remiss till Ersta sjukhus - och det är om det dagens blogginlägg handlar..

Imorgon är det äntligen dags att åka till Ersta sjukhus för att undersöka min mage. Min husläkare hittade ju några knasiga värden hos mig - aningen förhöjt bilirubinvärde samt aningen förhöjt prokreatin-värde. Inget som kunde kopplas till något av henne, men kanske pusselbitar som de på Ersta kan göra något med.

Vad jag hoppas på är gastroskopi, och gärna koloskopi också. Det spelar ju egentligen ingen roll om man hittar- eller inte hittar något fel på mig. Huvudsaken är ju att jag antingen kan utesluta en hel del sjukdomar - eller alternativt få veta vad som är fel.

Vet dock inte hur mycket som kommer göras imorgon. Har inte fått någon order om att inte äta eller så, varför jag inte tror att det blir någon gastroskopi eller liknande den här gången.. Men vi får väl se, ser fram mot det!


You may also like

Använder Blogger.