Tog min första Tryptizol igårkväll, och min första Papaverin imorse. Jag vet att det är alldeles för tidigt för att dra några slutsatser -...

Day one på Tryptizol & Papaverin

/
.. Comments
Tog min första Tryptizol igårkväll, och min första Papaverin imorse.

Jag vet att det är alldeles för tidigt för att dra några slutsatser - framförallt Tryptizolet behöver säkert ett par veckor på sig för att bli ordentligt verksamt. Men. Såhär långt mår jag faktiskt riktigt bra. Har inte alls haft några kramper i magen och - det beror säkert bara på placeboeffekten - det känns som att min vanliga magångest har minskat något. Skönt.

En annan sak som är skön är att jag varit på gymmet idag. Härligt att pressa lite! Fjärde gymbesöket sedan jag började gymma igen i onsdags förra veckan. Det känns faktiskt som att jag kommer klara av det här. Klara av att gymma regelbundet! Är det såhär skönt finns det ju ingen anledning att sluta - men all anledning att fortsätta!

Såg dessutom en fördel med att vara smal. Satan av mina blodådror står ut när jag tar i. :P


You may also like

Använder Blogger.